آیا من واجد شرایط برای تنظیم وضعیت برای گرفتن کارت سبز بر اساس رابطه خانواده?

adjustment of status adjustment of status form adjustment of status processing time 2012 adjustment of status interview adjustment of status fee adjustment of status medical exam adjustment of status timeline adjustment of status checklist adjustment of status visa journey adjustment of status k1 Related Keywords  adjustment, assessment, attorney based card, cards, case, conditional family, fiance, fiancee, form, free gail, getting, green, guyana how i-485, i-751, immigration, interview k1 lawyer marriage part, preparing, president, process removal, residence seeram, spouse, status through usa, uscis video, visaالزامات عمومی برای اصلاح وضعیت

هر کس نمی خواهد برای واجد شرایط تنظیم وضعیت به دریافت کارت سبز خود را بر اساس رابطه خانواده. برخی از الزامات اولیه است که شما باید در نظر عبارتند از:

  • شما باید یک شماره ویزا فورا در دسترس است.
  • شما باید یک پذیرش قانونی به ایالات متحده.
  • شما باید “مجاز” به ایالات متحده, یا واجد شرایط برای چشم پوشی مهاجرت به.
  • شما باید یک مقدماتی ارتباط خانواده با ایالات متحده شهروند یا مقیم دائم.

لیست بالا همه چیز را که باید در نظر گرفته شود را شامل نمی شود. یکی از مزایای از کار کردن با یک وکیل مهاجرت در برنامه شما این است که شما باید یک حرفه ای ارزیابی پرونده شما قبل از هر گونه فرم ها را به دولت ارائه. این خیلی بهتر از وکیل خود را یاد بگیرند که شما واجد شرایط نیست از به خطر دریافت اخطار برای دادگاه مهاجرت به نظر می رسد دلیل این که شما اعمال می شود زمانی که شما را واجد شرایط نیست.

تنظیم یک مرحله از وضعیت

اگر شما از بستگان فوری یک تبعه ایالات متحده, شما ممکن است واجد شرایط برای فایل “یک مرحله ای” تنظیم نرم افزار وضعیت. شما ممکن است به عنوان نسبت فوری واجد شرایط اگر شما همسر یک تبعه ایالات متحده, اگر شما کمتر از سن 21 و پدر و مادر خود را یک تبعه ایالات متحده است و یا اگر شما پدر و مادر از یک تبعه ایالات متحده است که بیش از 21 سال سن. اگر شما را برای یک برنامه یک مرحله واجد شرایط, شما هر دو فایل I-130 دادخواست و I-485 تنظیم وضعیت برنامه با هم. شما همچنین قادر خواهد بود برای درخواست یک کارت کار.

اگر برنامه کارت سبز خود را بر روی یک نوع متفاوت از رابطه خانواده, شما ممکن است واجد شرایط برای دریافت کارت سبز از طریق یک فرایند دو مرحله. گام اول خواهد بود که اقامت دائم خود و یا ایالات متحده آمریکا شهروند فایل نسبی I-130 دادخواست از طرف شما. هنگامی که تعداد ویزا در دسترس می شود, بعد از آن شما قادر خواهد بود برای تنظیم وضعیت پرونده. مقدار زمانی که آن را برای یک شماره ویزا طول می کشد برای تبدیل شدن به در دسترس خواهد در نوع رابطه خانواده درگیر بستگی دارد. شما می توانید زمان انتظار انتظار برای تعداد ویزا را با بررسی بولتن ویزا ماهانه تیک بزنید.

درباره کیمبرلی شافر

کیمبرلی شافر وکیل مهاجرت با مکان جلسه مشتری است رستون, ویرجینیا و واشنگتن DC. او کمک می کند تا آمریکایی ها در آینده تبدیل به شهروندان از طریق کمک به آنها را با ویزا های مهاجرت, ویزای نامزد, تنظیم وضعیت و برنامه های کاربردی کارت سبز, درخواست چشم پوشی مهاجرت, مبارزه با اخراج و تقاضا برای پناهندگی. برای تماس با او, شما می توانید تماس بگیرید (703) 424-2979 یا ارسال یک ایمیل به کیمبرلی در حال حاضر.

ترک بک ها فعال

  1. [...] هر کس برای تنظیم یک مرحله از روند وضعیت واجد شرایط. شما باید مطمئن شوید که شما را برای یک فرایند گام واجد شرایط قبل از بسته بندی خود را به شما ارائه. اگر شما واجد شرایط نیست, شما ممکن است حداقل بخشی از خود را از دست بدهند [...]

صحبت می کنند و ذهن شما را

*